Solvarme - godt for miljøet

Solvarme er ren energi, der gavner miljøet. Ingen forurening og et minimum af energiforbrug til den daglige drift af anlægget. Det er udviklet til danske forhold med skiftende vejrlig året rundt og samtidig er der rigeligt sollys til at få glæde af et solvarmeanlæg – året rundt.

 

Det er besparende

Med ca. 1800 solskinstimer om året i Danmark kan et solvarmeanlæg levere op til 70 % af en families årlige forbrug af varmt vand. Om sommeren kan solvarmeanlægget dække hele forbruget, og selv i den kølige danske vinter giver et solvarmeanlæg et pænt bidrag til varmeregningen

Et solvarmeanlæg kan kombineres med alle de kendte varmeinstallationer som

Den største besparelse opnås normalt, hvis installationen foretages på et tidspunkt, hvor der alligevel skal skiftes energikilde – f.eks. samtidig med installation af fjernvarme og solvarme, så samme varmtvandsbeholder kan benyttes.

 

Vi installerer gerne dine solceller

Tror du, at solvarme er noget for dig, så vil vi gerne hjælpe dig med installationen. Vi er klar ved telefonerne til en uforpligtende snak, om mulighederne for solceller på dit hjem. Vi tager selvfølgelig også en snak om hvor meget du kan spare og hvordan installationen kommer til at foregå. Du kan fange os på 75 81 57 44, hvis du vil høre mere.

Modtag et uforpligtende tilbud pil ikon