Naturgas i Vejle og Fredericia

Problemer med naturgasinstallationen?

Hos Kaj Hansen kan vi hjælpe dig, når du skal have den ideelle løsning inden for naturgas. Vi har i over 35 år udviklet professionelle løsninger inden for naturgasinstallationer. Hvis du står med et gasanlæg af ældre dato, kan det ofte være en god idé at få det udskiftet til et nyt, da det gavner både boligen og økonomien. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med BOSCH, som betyder, at vi udelukkende leverer produkter af allerhøjeste kvalitet. Vi er lokaliseret i Vejle, men har også hjulpet adskillige kunder i bl.a. Fredericia.

 

Professionel naturgas service fra Vejle til Fredericia

Trænger gaskedlen til et eftersyn? Eller skal du have hjælp til vedligeholdelse af gasfyret? Uanset hvad du står over for, kan vi med garanti hjælpe dig. Hos os er service nemlig en utrolig vigtig faktor, som vi prioriterer højt i vores daglige arbejde. Som samarbejdspartner med Ørsted tilbyder vi serviceaftaler med udkaldsdækning alle dage mellem kl. 7.30 og 20.00 – også weekend og helligdage. Skulle du stå i den situation, at du akut har brug for hjælp (ved mistanke om gasudsivning) uden for dette tidsrum, kan Ørsted Vagtordning kontaktes hele døgnet på telefon 70 33 10 22.

Vi udfører også service uden serviceaftale.

 

Har du brug for hjælp til naturgas?

Hvad enten du skal bruge den optimale løsning inden for naturgasanlæg, eller ønsker en fordelagtig serviceaftale, kan vi med sikkerhed finde den rette løsning. Vi går rigtig langt for at finde den bedst mulige løsning for vores kunder, uanset om det er komplekse opgaver eller akut opståede situationer – hvilket kommer dig til gode. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 81 57 44 eller via vores kontaktside.

Modtag et uforpligtende tilbud pil ikon