Fjernvarme & service - fra Vejle til Fredericia

Hos Kaj Hansen ApS har vi stor ekspertise inden for fjernvarmeservice. Vi har hjulpet kunder i Østjylland, særligt omkring Fredericia og Vejle, hvor vi har optimeret fjernvarmeinstallationen med det resultat, at ejendommen bliver mærkbart mere energieffektiv. Fjernvarme kan altså spare dig for udgifter, men giver desuden dit hjem, din virksomhed eller lignende en grønnere energikilde.

 

Fjernvarme i hele hjemmet

Vi udfører gerne et tjek på din fjernvarmeinstallation for derefter at justere, rense eller skifte ud. Desværre er mange installationer præget af fejl - faktisk har undersøgelser vist at hele 60% har fejl. Mængden af fejl sætter høje krav til den service, der foretages. Det kan nemlig være dyrt at benytte en fejlpræget fjernvarmeinstallation og her er mange penge at spare ved en professionel udbedring. 

Har du brug for rådgivning, stiller vi gerne vores lange erfaring og store faglige indsigt til rådighed. Det gælder både i forbindelse med service eller reparation af dit nuværende fjernvarmeanlæg eller ved installation af et nyt anlæg. En udskiftning er desuden vældig oplagt, hvis dit anlæg er fra før 1990. Du vil hurtigt mærke besparelsen takket være den forbedrede energieffektivitet.

 

Vil du høre nærmere om fjernvarme?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på fjernvarmeservice eller installation af fjernvarmeanlæg, eller vil du blot høre nærmere om dine muligheder, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 75 81 57 44. Har du brug for øjeblikkelig hjælp til din fjernvarme, kan du kontakte vores døgnvagt på telefon 70 33 10 22. Vi dækker området omkring Fredericia og Vejle og vi glæder os til at hjælpe dig.

Modtag et uforpligtende tilbud pil ikon