Referencer - Tidligere opgaver

En vintermorgen med knitrende frost var der bitterligt koldt i huset og Rudi Jensen var hjemmefra på forretningsrejse. Husets frue tilkalder straks VVS Kaj Hansen Aps og først på formiddagen står det klart, at der er ingen vej udenom – det gamle gasfyr skal udskiftes.

Den formiddag gløder linierne hos radio Lyngby – der holdes familieråd om anskaffelse af et nyt gasfyr. Heldigvis havde Rudi Jensen orienteret sig om prisniveauet på installation af nye gasfyr. Prisoverslaget fra Kaj Hansen lå meget tæt de priser, som Rudi Jensen selv havde fundet på Internettet.

Så den selv samme formiddag var Kaj Hansen’s medarbejdere i gang med at fjerne det gamle fyr. De medbragte ligeledes el og olieradiatorer, således at vi havde det varmt og trygt. Den næste dag sidst på eftermiddagen var det ny gasfyr installeret. Og regningen - ja, den var nogle hundrede kroner mindre end prisoverslaget.

Før VVS’erne var helt færdige med installationen gennemgik de grundigt betjeningen af gasfyret og udleverede en kundemappe, hvor der var billeder og tekst til de mest almindelige funktioner ved gasfyret – f.eks. hvordan man fylder vand på og hvad manometeret skal stå på.

Jo, der er styr på tingene hos Kaj Hansen Aps.

Se 1. års garantieftersyn

Inden familien Sørensen flyttede til Bredballe havde de i deres tidligere hus oplevet de store besparelser, som installation af nyt gasfyr kan medføre. Der var således ikke langt fra tanke til handling, da familien flyttede ind i huset i Bredballe.

Kaj Hansenanbefalede et kondenserende CeraPur fra Bosch og installationen forløb helt smertefrit. Det tog kun 2 arbejdsdage fra start til slut. En dag havde et afgasningsrør forskubbet sig i skorstenen, men de kom straks og ordnede det.

Garantieftersynet 1 år efter installationen havde jeg nærmest glemt, men en dag ringede de fra Kaj Hansen og kom samme dag kl.9.00. Det blev en dag jeg sent glemmer. Godt nok havde de lovet os en besparelse på varmebudgettet på 27,6 %, men vores reelle besparelse var 47,9 %. Det kan virkelig mærkes på vores varmebudget.

Til en start havde vi serviceeftersyn på gasfyret hvert år, men Kaj Hansen fastslog hurtigt, at med dette fyr var det kun nødvendigt hvert 2. år. Ja, med professionel vejledning kan man spare penge.

Når vi handler i Bilka i Vejle møder vi en gang i mellem medarbejdere fra Kaj Hansen. De hilser venligt hver eneste gang vi støder på hinanden. Ja, der er mange fordele ved at vælge lokale håndværkere.

De er så professionelle og ærlige hos Kaj Hansen, at jeg vil anbefale alle at bruge dem til udskiftning af og service på gasfyr.

Se 1. års garantieftersyn

Vi blev hen over sommeren 2002 kontaktet af Kaj Hansen, da vores gasfyr havde nået en alder, hvor udskiftning til et nyt gasfyr kunne blive aktuel. Vi valgte dog at beholde det gamle fyr selvom forbruget efterhånden var kommet op på 2200 m3 om året.

En vintermorgen var det dog slut, og selvom Kaj Hansen var i gang med adskillige andre udskiftninger af gasfyr startede de allerede næste morgen med at nedtage det gamle gasfyr. Det var top service med hele installationen, som kun varede 2 dage på trods af stor travlhed hos Kaj Hansen.

Selvom der var gået adskillige måneder siden vi fik tilbuddet om et nyt gasfyr var der ingen diskussion – det gamle tilbud og den gamle pris var stadig gældende.

Selv med et nyt gasfyr kan uheldet være ude. En lørdag, hvor vi om aftenen skulle have gæster, var der koldt i huset. Vi ringede til Kaj Hansen, som straks kom selvom det var weekend. Ja, Kaj Hansen blev til der var varme i huset og lidt til. Rent faktisk nåede gæsterne at ankomme før de var på vej ud af huset. Det kalder jeg service og en faktura så vi ikke skyggen af.

Sammen med tilbuddet havde Kaj Hansen lavet en beregning for det forventede årsforbrug på det nye gasfyr. Ved garantieftersynet et år senere skulle det vise sig om den beregnede gasbesparelse kunne holde vand. Jeg skal love for at vores besparelse har været stor. Vi har sparet hele 40 % på varmebudgettet og beregningen lovede os 19,1 %.

For os betyder Kaj Hansen - soliditet, stabilitet og troværdighed. Vi vil til enhver tid anbefale Kaj Hansen til andre.

Se 1. års garantieftersyn

Modtag et uforpligtende tilbud pil ikon